Peste 150 de jandarmi din Capitală vor asigura măsurile de ordine publică la concertul susţinut de Andrea Bocelli, care va avea loc joi, între orele 19.00 - 23.00, în Piaţa Constituţiei. Traficul în zonă va fi complet restricţionat, tranzitul fiind permis doar persoanelor care au bilet de acces.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jandarmii vor asigura ordinea publică în zona desfăşurării evenimentului, precum şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor, prin patrule de jandarmi pedestre, călare şi cu câini de serviciu.

Potrivit MAI, vor fi peste 150 de jadarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei care vor institui elemente de prefiltrare a accesului pentru detectarea materialelor explozive.

Intrarea publicului se va face începând cu ora 18.00, prin două puncte de acces stabilite pe Bulevardul Libertăţii, dinspre Calea 13 Septembrie şi dinspre Bulevardul Naţiunile Unite.

Publicul care se deplasează pe bulevardul Unirii către Piaţa Constituţiei va intra în piaţă pe latura cu Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, deplasându-se pe trotuar către zona de acces din Calea 13 Septembrie.

Pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să manifeste răbdare, să respecte recomandările jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură. De asemenea, părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii, iar participanţilor li se recomandă să nu meargă la concert cu bagaje sau genţi voluminoase.

Jandarmeria Capitalei reaminteşte că, în conformitate cu prevederile Legii 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice, ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.

Plecarea publicului la sfârşitul spectacolului se va face pe direcţiile principale pe care s-a efectuat accesul.

Jandarmeria Capitalei precizează că traficul pietonal în zona desfăşurării evenimentului va restricţionat total, fiind permis doar tranzitul persoanelor cu bilete de acces. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.