Consiliul de Administraţie al CFR Călători a prelungit, marţi, contractul de mandat al directorului general Iosif Szentes, anunţă reprezentanţii companiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Voi sta alături de toţi cei care împărtăşesc aceleaşi valori ale corectitudinii şi vă mulţumesc tuturor celor care veţi duce mai departe trenul numit CFR", a spus Iosif Szentes, după decizia Consiliului de Administraţie.

Anul 2016 s-a încheiat cu un profit de 32,8 milioane lei pentru CFR Călători, iar veniturile proprii au fost de 1,12 miliarde de lei, în creştere cu 7 la sută faţă de 2015, mai arată reprezentanţii companiei.

De asemenea, arieratele CFR Călători au scăzut de la peste 900 de milioane de lei în 2014 la 149 de milioane de lei în 2016, sub nivelul convenit cu Fondul Monetar Internaţional, de 178 milioane de lei, încadrându-ne astfel în indicatorii propuşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.