Un taximetrist din Capitală a fost reţinut, joi, pentru tentativă de omor, distrugere şi tulburarea liniştii publice, după ce a tăiat frânele de la maşina pe care o conducea fosta sa iubită şi a distrus mai multe bunuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti l-au reţinut pe bărbatul de 42 de ani, el fiind cercetat pentru tentativă de omor, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit anchetatorilor, în decembrie anul trecut, Andrei Şovăilă a tăiat frânele de la maşina pe care o conducea fosta sa iubită şi a dat foc unui cauciuc pe palierul de la etajul unui bloc din Sectorul 4 al Capitalei, distrugând, astfel, uşile a două apartamente, dintre care unul în care locuiau părinţii fostei sale iubite.

Inculpatul a distrus, astfel, şi mai multe bunuri aparţinând acestora. De asemenea, la începutul anului, inculpatul a zgâriat maşina unei persoane care a parcat pe locul femeii, tăindu-i inclusiv una dintre anvelope.

Surse judiciare spun că starea conflictuală între taximetrist şi iubita lui a apărut atunci când victima a aflat că bărbatul este căsătorit.

Timp de mai mulţi ani, el i-ar fi spus femeii că este şofer de tir, motivând, astfel, perioadele lungi de timp în care nu era acasă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.