O femeie de 48 de ani din judeţul Gorj a fost prinsă, duminică, de poliţişti în timp ce conducea cu viteza de 203 kilometri pe oră pe Autostrada A1, Râmnicu Vâlcea - Deva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române au depistat, duminică, în jurul orei 15.40, o femeie de 48 de ani, din judeţul Gorj, conducând cu viteză excesivă pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva, Calea 2.

Femeia a fost surprinsă cu ajutorul aparatului radar, la kilometrul 316 al autostrăzii, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 203 kilometri pe oră.

Poliţiştii au sancţionat-o pe femeie cu amendă de 1.125 de lei, totodată fiindu-i reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.