O absolventă de MBA, cu doctorat în finanţe, ambele obţinute în Statele Unite ale Americii, va candida pe listele USR Iaşi, cel mai probabil pentru Camera Deputaţilor, ţinta formaţiunii fiind obţinerea unui scor de peste 10 la sută în judeţul Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul pentru Iaşi, Andrei Postolache, a anunţat că formaţiunea pe care o conduce va sprijini USR la alegerile parlamentare, el precizând că au fost stabiliţi doi dintre candidaţii pentru scrutinul din 11 decembrie.

Potrivit lui Postolache, pe listele USR vor figura Cosette Chichirău, o ieşeancă absolventă de MBA în economie în anul 2002, care a luat şi un doctorat în finanţe, în anul 2007, ambele obţinute în Statele Unite ale Americii.

"Chichirău are zece ani de experienţă în industria financiară şi a lucrat la companii de renume mondial în calitate de analist cantitativ şi de risc. A revenit în ţară şi doreşte să se implice în dezvoltarea antreprenoriatului din Iaşi, a infrastructurii regionale şi la ridicarea profilului Moldovei la Bucureşti”, a declarat liderul Pentru Iaşi, Andrei Postolache.

Tot pe listele USR va candida la Iaşi şi avocatul Mihai Lupu, fiul fostului deputat PNŢCD Vasile Lupu.

USR a strâns, până marţi seară, la Iaşi, aproape 3.000 de semnături necesare pentru înscrierea partidului în curs electorală, liderii ieşeni ai formaţiunii susţinând că ritmul strângerii semnăturilor s-a accelerat în ultimele zile.

Potrivit lui Andrei Postolache, USR nu va prezenta liste complete la Iaşi, ci va avea doar două nume la Senat şi trei-patru la deputaţi.

"Vor fi oameni credibili, nu are niciun rost să venim cu 12 oameni la Camera Deputaţilor, în condiţiile în care ştim că nu putem obţine sută la sută din voturi”, a afirmat Postolache.

Cât priveşte ţinta USR în alegeri, Postolache a spus că aşteptările sunt mari pe judeţul Iaşi, adică obţinerea unui scor peste media partidului.

"Sondajele ne dau, în prezent, undeva la 10 la sută la nivel naţional, noi la Iaşi vrem să luăm peste acest scor”, a mai spus liderul Pentru Iaşi.

Andrei Postolache a candidat în alegerile locale la Primăria Iaşi, ca independent, obţinând 13 la sută, clasându-se pe locul trei, după candidaţii PSD şi PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.