Vicepremierul Vasile Dâncu a declarat, duminică, la Pro Tv, că ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, este ”un om deosebit de competent” şi a precizat că, ”atunci când miniştrii se pun, nu sunt întrebaţi de doctorat”, el răspunzând unei întrebări referitoare la modul în care colaborează la nivelul Guvernului, dat fiind faptul că există suspiciuni că Tobă ar fi plagiat în lucrarea de doctorat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este un om deosebit de competent în ceea ce face, un ministru pe care îl respect. Nu lucrez în proiecte de doctorat cu domnul Tobă, lucrez la proiecte pragmatice în care este un ministru de Interne foarte bun. Atunci când miniştrii se pun, nu sunt întrebaţi de doctorat, mulţi din colegii mei nu au doctorat. Aceasta e o discuţie care nu ţine de eficienţa în administraţie a domnuluI Tobă, care este un ministru foarte bun”, a declarat Dâncu, la emsiunea ”După 20 de ani” difuzată de ProTV.

Conform unor informaţii apărute în presă, există suspiciuni că peste 250 din cele 390 de pagini ale tezei de doctorat a ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă, au fost copiate din diverse lucrări.

"Eu resping cu tărie toate aceste acuzaţii. Eu am respectat legea şi toate normele existente în momentul în care am elaborat teza de doctorat. Am respectat toate recomandările îndrumătorului de doctorat", spunea Tobă, în decembrie 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.