Actorul american Alec Baldwin va deveni tată pentru a patra oară, potrivit unui anunţ care a fost făcut, miercuri, de cea de-a doua soţie a starului hollywoodian, informează site-ul revistei People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercuri, Hilaria Thomas Baldwin, a doua soţie a actorului, a publicat pe reţeaua de socializare Instagram un mesaj prin care a anunţat că este din nou însărcinată şi că cel de-al treilea copil al cuplului se va naşte în a doua jumătate a acestui an. 

”Ireland, Carmen, Rafael, Alec şi eu suntem încântaţi să vă anunţăm faptul că familia noastră se va mări. Un băieţel va veni pe lume la toamnă”, a dezvăluit Hilaria Baldwin, care este instructor de yoga.

Alec Baldwin, în vârstă de 57 de ani, şi Hilaria Baldwin, în vârstă de 32 de ani, s-au căsătorit în 2012 şi au deja doi copii - Carmen Gabriela, născută pe 23 august 2013, şi Rafael Thomas, născut pe 17 iunie 2015. 

Actorul are o altă fiică, Ireland, în vârstă de 20 ani, din mariajul cu actriţa Kim Basinger, cu care a fost căsătorit în perioada 1993 - 2002.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.