Sloturile au fost dintotdeauna prezente în viaţa noastra modernă, oferindu-ne recreere şi câştiguri binevenite. Datorită vremurilor pe care le trăim, lume devine din ce în ce mai virtuală şi aproape totul este disponibil în casa noastră. Da, chiar şi sloturile, pe care le poţi accesa cu un simplu click, pentru distracţie şi bani. Noile sloturi online au schimbat industria cazinourilor şi ne-au adus în intimitatea casei sute de jocuri care ne vor purta instant în atmosfera luxuriantă a cazinourilor din Vegas.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă şi tu eşti pasionat de aparate este momentul să laşi distracţia să înceapă acum. Acum este mai uşor ca niciodată să te joci chiar din confortul casei tale. Jocurile devin din ce în ce mai atractive şi poţi fi la curent instant cu orice noi actualizări ale industriei.

Studiile arată că jocurile online reuşesc să scadă riscurile depresiei la populaţia masculină, aşa că numărul jucătorilor înscrişi va fi din ce în ce mai mare, pentru că avantajele sunt multiple:

  1. Vei învăţa foarte uşor să le foloseşti

Jocurile online sunt uşor de accesat chiar şi pentru începători. Alte cazinouri necesită să fii familiarizat cu jocul pentru a câştiga, dar, pentru că sloturile online se bazează strict pe noroc, oricine este avantajat. În cazinourile reale, jucătorii cu experienţă au un foarte mare avantaj în faţa începătorilor, iar asta nu este foarte corect. În cazul jocurilor online situaţia se echilibrează, chiar şi un începător poate să câştige jackpotul încă de la primele încercări.

  1. Ai o mare varietate de pariere

Faţă de cazinourile reale, unde ai nevoie de mulţi bani pentru a putea accesa orice tip de joc, la sloturile online nu este solicitată niciodată o taxă de intrare. Este o adevărată oportunitate mai ales pentru jucătorii începători, care pot să se joace fără să-şi rişte bugetul propriu. Începând cu doar câteva pariuri mici, poţi continua această activitate recreativă fără niciun fel de risc.

  1. Jackpoturi progresive disponibile

În timp ce o experienţă într-un cazinou real jocurile de masă sunt interesante, adevărul este că nu oferă nimic, exceptând jocul standard. Sloturile online, pe de altă parte, au o varietate foarte mare de opţiuni de care te poţi bucura, inclusiv jackpoturi progresive. Similare cu un slot machine tradiţional, sloturile online oferă şanse mult mai mari de câştig.

  1. Facilitează jocul în continuare

Pentru a te ajuta să joci cât mai mult timp, cazinourile online au găsit varianta perfectă pentru tine. Acum ai la dispoziţie funcţia de rotire automată. Cu o simplă apăsare de buton, slotul va continua să joace atâta timp cât îl laşi sau până telefonul tău rămâne fără baterie. Chiar este foarte uşor să joci în continuare. Dacă ai ceva de făcut, cum ar fi să îi dai câinelui să mănânce sau dacă vrei să-ţi torni un pahar cu bere, vei putea fi conectat în continuare la joc, dar îţi poţi folosi mâinile pentru aceste activităţi. Singura menţiune este că această facilitate ar trebui folosită doar pentru jocurile gratuite, fără miză cu bani. Altfel, s-ar putea să te trezeşti cu contul golit şi fără ca măcar să fi avut satisfacţia unui joc amuzant.

  1. Similare cu sloturile offline

Dacă înainte de apariţia jocurilor online, orice jucător trebuia să se deplaseze într-un cazinou, uneori în condiţii nu tocmai favorabile, acum lucrurile sunt mult mai uşoare. Nu mai trebuie să faci niciun efort pentru a te bucura de o seară cu jocuri de noroc identice cu cele clasice. Deoarece sloturile sunt pâna la urmă nişte computere mari, jocul este în esenţă acelaşi, indiferent dacă joci de pe tabletă sau telefonul personal, cu singurul avantaj că vei putea face asta chiar din confortul casei tale. 

Dacă vrei să experimentezi detaliile prezentate în acest articol, există multe site-uri care oferă  jocuri ca la aparate, precum Betano.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.