Un domeniu de peste 8.000 de metri pătraţi, acces privat şi deschidere la Lacul Snagov a fost listat pe piaţa imobiliară la preţul de 4,2 milioane de euro. Preţul reflectă caracteristicile unice ale proprietăţii, printre care se numără propria pădure de stejari seculari de peste 3.000 de metri pătraţi, dar şi cei peste 700 metri pătraţi de luciu de apă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La acestea se adaugă un imobil principal, cu 10 camere, respectiv 10 băi, o suprafaţă de zi generoasă, o bucătărie care reflectă capacităţile acestui spaţiu de locuit şi o mulţime de facilităţi care vor face viaţa proprietarilor asemănătoare cu o vacanţă continuă. Printre ele: pisicină interioară, saună, salină şi cramă. Vila oferă o privelişte pe măsură, către aproximativ 2.000 de metri pătraţi de grădină amenajată superb de specialişti în peisagistică.

Proprietatea este construită după exigenţe care o fac competitivă pe orice piaţă imobiliară, cu standarde înalte de calitate în ceea ce priveşte finisajele, dar şi de funcţionalitate, caracteristici ce o plasează la nivelul unor proprietăţi din zona Lacului Como din Italia, de exemplu. Desigur, acolo un domeniu cu aceste atribute ar costa de cel puţin 3 ori mai mult, a precizat Ştefan Dumitru, reprezentant Bonvie, compania ce facilitează vânzarea proprietăţii.

Pe domeniu mai există încă două imobile, o casă de oaspeţi, respectiv o locuinţă dedicată personalului aministrativă, şi un garaj în vecinătatea pontonului, ce poate găzui până la 4 ambarcaţiuni. În total, suprafaţa construită depăşeşte 1.700 de metri pătraţi.

De asemenea, domeniul a fost amenajat luând în considerare exigenţele şi stilul de viaţă al unei familii numeroase, care iubeşte natura şi sportul. Astfel, pe lângă traseele din pădure ce pot fi parcurse cu bicicleta sau pe jos, pe cei ce preferă alergarea, a fost amenajat un teren de tenis, cu toate facilităţile necesare, dar şi un ponton care oferă acces către lac. Pe lângă acces, reprezintă şi un spaţiu perfect pentru mici petreceri la apus.

Dacă proprietarii domeniului au copii – sau nepoţi – atunci aceştia se vor bucura de un castel de lemn construit după principiile unei case în copac, un loc de joacă inedit care îi va bucura pe cei mici.

Suntem încrezători că preţul acestei proprietăţi va fi foarte puţin influenţat de evoluţia volatilă a pieţei imobiliare, tocmai datorită caracteristicilor domeniului, destul de rare pe piaţa rezidenţială high end. Deloc de neglijat faptul că oferă acces rapid către Autostrada A3 şi Autostrada Urbană şi astfel o conexiune facilă cu zone de interes din Bucureşti, păstrând în acelaşi timp accesul la natură. De altfel, astfel de proprietăţi ajung foarte rar pe piaţă, de cele mai multe ori acest lucru întâmplându-se la relocarea permanentă a proprietarilor – de obicei în străinătate, a mai precizat Ştefan Dumitru.

Mai multe detalii despre proprietate pe https://bonvie.ro

(Articol suţinut de Bonvie)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.