Una dintre problemele cu care se confrunta majoritatea oamenilor in ziua de astazi, aparent minora, insa care poate avea consecinte serioase asupra sanatatii lor, este reprezentata de un consum insuficient de apa. Cauzele sunt multiple, de la lipsa timpului si stres la preferintele pentru alte bauturi precum sucuri sau bere, insa efectul este intotdeauna acelasi: un dezechilibru interior al organismului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reclamele de la televizor si medicii nutritionisti ne recomanda un consum de "minimum 2 litri de apa pe zi", insa nici unii, nici altii nu ofera si un maxim. Iata, in continuare, care este recomandarea lui Nathaniel Geana, proprietar H2On, companie de livrare apa la birou si domiciliu, in aceeasi zi, in toata tara.

"Apa este singurul lichid care aduce sanatate. Restul, sucurile, berea si celelalte, aduc gust, fericire, o stare de bine. Toate reclamele de la televizor ne spun sa consumam 'minimum 2 litri de apa pe zi', insa nu ne ofera si un maxim. Din punctul meu de vedere, recomandarea ar fi de 4 litri pe zi. Eu imi impun sa consum aceasta cantitate zilnic, in ciuda programului incarcat", explica Nathaniel Geana, proprietarul H2On.

Compania H2On a fost de curand laureata, pentru a treia oara consecutiv, cu premiul Superior Taste Award, de catre prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles (Belgia). Juriul, format din peste 200 de chefi si somelieri cunoscuti in intreaga lume, a apreciat calitatile apei de la H2On, printre care puritatea desavarsita, gustul racoritor, aspectul ireprosabil, salinitatea minerala echilibrata si textura fina.

Nathaniel Geana, H2On: "Livram oamenilor apa atunci cand le este sete"

Apa de la H2On ajunge in toata tara, iar toti clientii, fie ca vorbim despre persoane fizice sau firme, apreciaza, pe langa calitatile incontestabile ale produsului, promptitudinea si celelalte avantaje ale serviciilor de livrare.

"Ne deosebim de celelalte companii care ofera servicii de livrare apa prin inovatie. Oamenii au nevoie de un serviciu rapid, in aceeasi zi, iar noi reusim sa le oferim apa atunci cand le este sete. Sistemul nostru unic de livrare ne permite sa facem acest lucru, iar preturile mici si calitatea deosebita a apei pe care o punem zilnic la dispozitia clientilor nostri ne-au ajutat sa ne mentinem pozitia fruntasa in domeniul nostru de activitate. H2On este numarul 1 in mediul online - cea mai urmarita companie de livrare apa si cafea din Romania", explica Nathaniel Geana.

Pe langa livrarea rapida, clientii H2On se bucura si de alte beneficii importante: transportul gratuit, indiferent de comanda; lipsa obligativitatii semnarii unui contract; lipsa oricarei alte taxe extra, pe sistemul 'cat comanzi, atat platesti'. Totodata, pe langa apa, compania fondata de Nathaniel Geana livreaza si cafea de cea mai buna calitate, de la Julius Meinl, LavAzza si illy.

Din aceste motive, numeroase personalitati extrem de apreciate in Romania au devenit clienti fideli H2On si detin acasa un dozator al companiei. Printre ele, se numara Andreea Marin, Victor Slav, Teo Trandafir, Daniel Buzdugan, Flick, Pepe, Romica Tociu, Cornel Palade, Adrian Mutu, Armin Nicoara, Catalin Morosanu, fratii Stoica si multi altii.

"Lumea este intr-o continua miscare, iar cateodata obosim si am vrea sa ne tragem putin sufletul. Uneori, este suficient un pahar cu apa buna. Eu astazi am comandat bidonul de 19 litri de apa! Tie cum iti place apa de la H2On?", spune Andreea Marin.

Iar raspunsul vine de la colega sa de breasla, Teo Trandafir: "Trebuie sa cerem de la viata tot ceea ce ne face bine. Ma refer inclusiv la lucrurile simple, dar care sunt atat de pretioase, spre exemplu un pahar cu apa rece. Mie-mi place sa am mereu la indemana o sursa de apa proaspata, de cea mai buna calitate, pentru ca apa este energie si resursa infinita pentru viata".

Intrucat siguranta si sanatatea clientilor reprezinta o prioritate pentru H2On, compania foloseste bidoane din policarbonat sau tritan si nu din PET, material care are potential daunator. Bidoanele H2On sunt igienizate, reutilizate si, la sfarsit, reciclate. "Apa comercializata de catre H2On este microbiologic pura, nefiind tratata prin clorinare, intrucat legea interzice acest tip de tratament pentru apa de izvor. Efectuam teste ale apei noastre exclusiv in laboratoare acreditate RENAR (Asociatia de Acreditare din Romania)", mai precizeaza Nathaniel Geana. Bidoanele de 19 litri de apa de la H2On trebuie depozitate la loc ferit de expunerea directa a soarelui, la fel si dozatoarele, iar continutul acestora trebuie consumat in maximum 3 saptamani de la scoaterea sigiliului igienic.

In prezent, toti romanii se pot bucura de beneficiile apei de la H2On si de serviciile ireprosabile de livrare. Accesează acum platforma online a companiei H2On şi bucură-te de livrarea efectuată în aceeaşi zi în care ai plasat comanda, de servicii de mentenanţă, de reduceri incredibile, oferte de neratat şi de multe altele.

(Articol susţinut de H2On)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.