Automatica SA anunţă că lucrările pentru noua fabrică din Otopeni au fost finalizate. Aceasta va înlocui vechea unitate de producţie din Voluntari, care îşi încetează activitatea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflată în apropiere de DN1, centura Bucureşti şi aeroportul Henri Coandă, noua unitate de producţie se întinde pe o suprafaţă de peste 7000 mp, pe un teren de 45.000 mp, ca parte a unui proiect îndrăzneţ de dezvoltare ce va continua în anii urmatori. Echiparea fabricii permite dublarea capacităţii de producţie pentru gamele existente şi revenirea către domenii tradiţionale în Automatica, precum electronică sau integrarea roboţilor industriali. 

Automatica este o companie cu tradiţie, în continuă dezvoltare şi modernizare, cu două linii principale de produse: putere (echipamente electrice de joasă şi medie tensiune pentru producţia, transportul, distribuţia şi consumul de energie electrică) şi automatizări industriale (robotică, soluţii de cântărire şi dozare). Cu o istorie care se întinde pe şase decenii, compania se mândreşte cu furnizarea de produse pentru marea majoritate a obiectivelor industriale strategice dezvoltate în România de-a lungul anilor.

Noua fabrică situată în Otopeni oferă infrastructura potrivită pentru a produce aplicaţii complexe, dar şi pentru proiecte de cercetare şi dezvoltare. Echipamentele de înaltă performanţă acoperă atât operaţiunile necesare pentru cele mai sofisticate mecanisme, cât şi realizarea de soluţii la cheie complexe.

Evoluţia din acest an demonstrază că Automatica nu este doar o organizaţie cu experienţă, dar şi una cu apetit constant pentru noi tehnologii şi mecanisme interne de adaptare la schimbare.

Despre Automatica SA

Înfiinţată în anul 1960, Automatica SA are peste 60 de ani de experienţă acumulată în urma implementării de proiecte de mare complexitate tehnologică, atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional. Compania oferă o gamă variată de produse cu fiabilitate dovedită în timp: sisteme de automatizare, echipamente electrice de joasă şi medie tensiune, sisteme de dozare şi cântărire industrială. Mai mult decât un furnizor de echipamente, Automatica SA oferă soluţii şi produse fiabile, care asigură reducerea costurilor de operare, creşterea siguranţei în exploatare, digitalizarea şi automatizarea proceselor, precum şi reducerea impactului asupra mediului.

Companie cu capital integral privat, Automatica SA este parte a Grupului CEMS.

www.automatica.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.