Rochiile de mireasă nu sunt ieftine. Costând în general cel puţin patru cifre (uneori mai mult), preţul unei rochii elegante de mireasă pare şi mai mare când vă gândiţi că o veţi purta o singură dată în viaţă (dacă nu sunteţi creativă şi nu o veţi purta din nou, desigur).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atunci când purtaţi rochia respectivă doar pentru aproximativ trei până la cinci ore, nu pare să merite când vă puteţi concentra pe realizarea viselor de nuntă, având acel foc de artificii sau o masă de desert extravagantă cu tematică pariziană pentru a răsfăţa invitaţii.

Dacă preferaţi să cheltuiţi mai mult pe bugetul pentru luna de miere decât pe rochii elegante scumpe, închirierea este o alternativă populară care vă permite să economisiţi bani, purtând în acelaşi timp o rochie scumpă la altar. Depinde de dvs. şi de partenerul dvs. să acordaţi prioritate la ceea ce înseamnă cu adevărat cel mai mult pentru ziua nunţii voastre.

Unele buticuri de mireasă oferă această opţiune în loc de cumpărare, dacă doriţi rochia doar pentru ziua nunţii. Există, de asemenea, o mulţime de servicii online de închiriere de rochii elegante şi rochii de seară, cu o gamă largă de stiluri din care puteţi alege. Acest lucru funcţionează, în general, în acelaşi mod ca orice altă experienţă de cumpărături online - doar că trimiteţi rochia înapoi după ce nu o mai purtaţi.

Dacă vă gândiţi să închiriaţi o rochie de mireasă, există câteva lucruri importante de luat în considerare. Să restrângem procesul de luare a deciziilor.

Costul închirierii unei rochii de mireasă

În funcţie de locul de unde închiraţi, aţi putea ajunge să economiseşti câteva mii de lei pe rochii elegante. De obicei, puteţi închiria rochii de mireasă pentru un preţ relativ redus, dar acestea pot costa mult mai puţin sau mai mult, în funcţie de rochie şi de compania de închiriere. În cazul rochiilor mai scumpe, rochiile de designer se închiriază pentru o fracţiune din preţul lor de achiziţie. Unele site-uri web sunt structurate ca un serviciu de abonament, astfel încât plătiţi o taxă lunară pentru a avea acces la anumite selecţii de stiluri de rochii elegante.

Veţi economisi bani

Acesta este probabil cel mai mare pro dintre toate şi probabil ceea ce v-a determinat să vă gândiţi la închirierea rochiei de la început. Cu închirierea, rochiile care depăşeau cu mult bugetul pot fi dintr-o dată în domeniul posibilităţilor. Pentru că împrumutaţi rochia doar pentru o seară sau două, s-ar putea să puteţi să alegeţi o rochie de la designerul dvs. de lux de vis, pe care altfel nu v-aţi putea permite-o. Închirierea unei rochii este o opţiune mult mai ieftină decât cumpărarea unei rochii şi, de multe ori, reduce rochiile de mireasă care costă patru cifre, la trei.

S-ar putea să puteţi economisi şi la accesorii. Unele companii de închiriere de rochii de mireasă oferă pachete în care puteţi adăuga un voal, pantofi şi alte accesorii la un preţ redus.

Nu trebuie să o păstraţi, să o depozitaţi sau să o curăţaţi

Păstrarea rochiei de mireasă are un cost. Este nevoie de mult timp pentru a vă asigura că ţesătura delicată a unei rochii de mireasă nu se îngălbeneşte în timp. Dar cu o închiriere, nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la locul unde vă veţi păstra rochia după ziua cea mare sau la modul în care o veţi depozita. Companiile de închiriere includ, de asemenea, de obicei, curăţarea profesională în cadrul serviciului. Curăţarea profesională a unei rochii poate costa până la 1000 de lei, aşa că consideraţi aceste economii un câştig major. Doar trimiteţi-o înapoi şi aţi terminat.

Veţi avea o nuntă la destinaţie fără probleme

Închirierea unei rochii poate fi foarte convenabilă pentru miresele care îşi fac nunţile într-o destinaţie mai îndepărtată, deoarece unele buticuri vă permit să vă închiriaţi rochia. Cu această opţiune, nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la împachetarea sau mototolirea rochiei - şi nu există nicio şansă pentru cel mai urât scenariu: pierderea bagajelor.

Aţi putea avea opţiuni limitate

Totuşi, dacă sunteţi în căutarea unui stil foarte specific sau dacă sunteţi o cumpărătoare pretenţioasă, închirierea ar putea să nu fie cea mai bună alegere. Nu numai că opţiunile de stil pot fi mai limitate, dar s-ar putea să constataţi că anumite rochii nu sunt disponibile la data la care aveţi nevoie de ea. Chiar dacă găsiţi o rochie care vă place, s-ar putea să nu fie pe măsura dumneavoastră şi, de obicei, nu puteţi face modificări astfel încât să vi se potrivească ca o mănuşă.

Dacă comandaţi online, există întotdeauna şansa ca rochia de mireasă la care visaţi să ajungă şi să arate complet diferit faţă de imagine. Din fericire, cele mai multe servicii de închiriere vă oferă opţiunea de a comanda rochii doar pentru a le proba, înainte de a vă angaja să le închiriaţi pentru ziua cea mare, dar asta vine la un cost extra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.