Liderul PLUS Bucureşti Vlad Voiculescu a declarat că a aflat din presă că directorul general al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), Vasile Apostol, a convocat o şedinţă de urgenţă cu managerii de spitale şi a avut apoi o întâlnire cu şeful de la Colentina. Apostol i-a avertizat pe toţi că trebuie să fie o echipă unită astfel ca „Gabriela Firea şi Florentin Pandele să nu ajungă la DNA”. Voiculescu spune că toţi vor avea de ales în curând între cinste şi aşa-zisa unitate. „Dacă o vor alege pe prima, vor avea în mine şi în noua echipă de la Primăria Generală parteneri de nădejde. Dacă o vor alege pe a doua, vor merge cu toţii la DNA. Ca o «echipă unită», desigur”, a adăugat viitorul viceprimar al Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În dimineaţa asta şefii spitalelor din subordinea Primăriei Capitalei nu răspundeau la telefon. Citesc în ziare că directorul general al ASSMB a convocat de urgenţă o întâlnire. Sper că era pentru o mai bună organizare în criza Covid 19. Pentru că vin vremuri grele şi bucureştenii vor avea nevoie de toate resursele de care dispunem pentru a trece peste iarna şi primăvara următoare. Citesc de asemenea într-o publicaţie ce pare a avea surse bune in PMB / ASSMB că «la finalul şedinţei (Directorul General) i-a avertizat pe toţi că trebuie să fie o echipă unită astfel ca „Gabriela Firea şi Florentin Pandele să nu ajungă la DNA”»”, a scris Vlad Voiculescu joi pe Facebook.
Fostul ministru al Sănătăţii în Guvernul Cioloş a mai spus că speră să fie o neînţelegere sau o dezinformare, pentru că în caz contrar vor merge cu toţii la DNA.
„Sper că este o neînţelegere sau o dezinformare. Altfel, cu toţii vor avea foarte curând de ales între cinste şi aşa numita unitate. Dacă o vor alege pe prima, vor avea în mine şi în noua echipă de la Primăria Generală parteneri de nădejde. Dacă o vor alege pe a doua, vor merge cu toţii la DNA. Ca o «echipă unită», desigur”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.