Liderul USR PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, a comentat, luni, anunţul PSd referitor la faptul că va cere suspendarea stării de alertă în Sectorul 1. ”Le convine de minune să rămână gunoiul pe străzi şi ca mafia să rămână conectată la banul public, iar acum s-au gândit să speculeze şi politic situaţia”, a transmis Voiculescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Într-un comunicat de presă sforăitor, PSD ne anunţă că atacă în instanţă şi cere suspendarea stării de alertă din sectorul 1 al Bucureştiului. Le convine de minune să rămână gunoiul pe străzi şi le convine de minune ca mafia să rămână conectată la banul public, iar acum s-au gândit să speculeze şi politic situaţia”, a scris, luni, pe Facebook, Vlad Voiculescu.

Acesta afirmă că nu există soluţii simple pentru criza gunoaielor din sectorul 1.

”PSD susţine gunoaiele. Cele de pe străzi de data asta. PSD susţine mafia. Mafia gunoaielor de data asta. Nu există soluţii simple pentru criza gunoaielor din sectorul 1 dar să pretinzi că lucrezi în interes public împotrivindu-te curăţării gunoaielor de pe străzi este pur şi simplu... mizerabil”, a mai scris Voiculescu.

PSD a anunţat, luni, că atacă în instanţă şi cere suspendarea stării de alertă declarată de către Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1 a declarat stare de alertă pentru 30 de zile, după ce s-a primit acordul Prefecturii Bucureşti în acest sens.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.