Ministrul Energiei Virgil Popescu a precizat că îii este teamă doar de Dumnezeu, întrebat dacă îi este frică de o posibilă remaniere din funcţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu particip la toate şedinţele PNL. Ca să faceţi dumneavoastră speculaţii e prea mult, totuşi. Este prea mult să face speculaţii pe această temă”, a declarat Virgil Popescu, întrebat la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului dacă la întrunirile conducerii PNL i-a fost cerută vreodată demisia sau dacă are în intenţie să facă un pas în spate de la şefia Ministerului Energiei.

Chestionat în continuare dacă se simte vizat de o remaniere, liberalul a răspuns: „Nu mie trebuie să îmi puneţi această întrebare”.

„Cine vine pe o funcţie se gândeşte că nu e pe viaţă. Nu îmi este teamă decât de Dumnezeu, deci nu este absolut nicio problemă. Eu îmi fac treaba pentru că avem o iarnă complicată şi îmi voi face treaba în continuare, a completat Popescu.

Preşedintele PSD Marcel Colacu a precizat că, în opinia sa, „se impune realizarea unei remanieri guvernamentale înainte de finalul acestui an”. El a adăugat că atributul realizării acesteia aparţine exclusiv prim-ministrului.

Liderul social-democraţilor a mai spus că „nu are nimeni nimic personal cu Virgil Popescu, sau numai cu Virgil Popescu”, fiind întrebat despre criticile aduse de unii reprezentanţi ai PSD ministrului Energiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.