Fostul premier Viorica Dăncilă a anunţat luni că va lansa o carte-interviu, deoarece sunt lucruri care trebuie spuse deoarece „PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr şi pe analiza obiectivă a problemelor trecutului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Pentru a răspunde curiozităţii prietenilor şi neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărţi-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Niţu.
 
Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relaţia cu Liviu Dragnea, dar şi despre campaniile electorale din 2019 şi colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD.
 
Am fost şi rămân social-democrată şi un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr şi pe analiza obiectivă a problemelor trecutului.
 
Revin cu detalii, urmează momente interesante”, a scris Viorica Dăncilă luni pe Facebook.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.