Fostul premier social-democrat Viorica Dăncilă a reafirmat, luni seară, că nu a vrut să accepte amnistia şi graţierea, din cauza pericolului pe care l-ar fi reprezentat pentru România, dar îi acuză pe foarte mulţi parlamentari PSD că au votat modificări în Justiţie. ”Au votat modificarea Codului penal şi Codului de procedură penală, cu mâna sus, şi Paul Stănescu, şi Marcel Ciolacu, şi toţi. Niciunul dintre ei nu au avut curajul Vioricăi Dăncilă să zică nu”, a afirmat Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A venit Paul Stănescu că trebuie să dau amnistia şi graţierea, că este foarte important, că mulţi din partid vor acest lucru, lucru, de altfel discutat şi în CEx”, a afirmat, luni seară, Viorica Dăncilă, La A7TV.

Acasta a adăugat că nu a droit să intervină în Justiţie.

”Toţi au vorbit că Viorica Dăncilă trebuia să dea amnistia şi graţierea, că i s-a cerut de Luviu Dragnea, dar întrebarea este cee ace s-a întâmplat în Parlamentul României. Au votat modificarea Codului penal şi Codului de procedură penală, cu mâna sus, şi Paul Stănescu, şi Marcel Ciolacu, şi toţi. Niciunul dintre ei nu au avut curajul Vioricăi Dăncilă să zică nu. Toţi au votat să fie modificări în Justiţie”, a mai declarant ostul premier social-democrat.

Aceasta a reiterat idea că nu a droit amnistia şi graţierea din cauza pericolului pentru România.

”Am avut curajul să spun nu, când alţii nu au avut acest curaj”, a mai afirmat Dăncilă, precizând încă că actualul Guvern a intervenit pe Justiţie, prin OUG, cee ace ei I s-a interzis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.