Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a cumpărat, sâmbătă, din piaţa agroalimentară din localitatea Pâncota, judeţul Arad, usturoi, busuioc şi mere, iar la un moment dat a fost întrebată de un bărbat de ce până acum nu s-a aflat printre oameni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Premierul Viorica Dăncilă, alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a aflat, sâmbătă, în piaţa agroalimentară din localitatea Pâncota din judeţul Arad şi de la o femeie a cumpărat usturoi şi busuioc. După ce şi-a făcut cumpărăturile, premierul României a îmbrăţişat-o pe femeia de la care cumpărase produsele.
 
Apoi, Dăncilă a ales şi nişte mere de la un alt producător care se afla la piaţă, iar în timp ce cumpăra fructele, un bărbat a întrebat-o:”De ce "ani de zile nu aţi venit printre oameni?”.
 
"Nicio problemă, întrebaţi-l pe domnul preşedinte de ce nu vine. Eu am fost mereu în mijlocul oamenilor”, a răspuns Dăncilă care apoi şi-a continuat vizita în piaţa agroalimentară din Pâncota.
 
Viorica Dăncilă se află, sâmbătă în judeţul Arad, în campania electoralî pentru funcţia de preşedinte al României.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.