Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a declarat, miercuri, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că nu este de acord cu afirmaţiile colegului său de la PNL, Rareş Bogdan, că nu trebuie să închizi apa când te speli pe dinţi, el arătând că este un lucru elementar, pe care ni-l învaţă părinţii noştri, îl învăţăm şi la şcoală, să nu folosim resurse într-o manieră inutilă. El a arătat că acest tip de declaraţii agresive nu aduc puncte electorale nici pentru PNL, nici pentru alte partide, ci îi ajută pe extremişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Europarlamentarul PSD a arătat că ceea ce respinge PSD este ”obligaţia care nu se bazează pe nişte principiii coerente”, fiind nevoie de o analiză de la stat la stat sau de la o regiune la o regiune, în privinţa măsurilor care trebuie luate, în contextul crizei energetice. 

”Eu cred că există solidaritate europeană, dar trebuie să o punem în practică şi cred că anumiţi decidenţi europeni, mai ales cei de dreapta au nevoie să înţeleagă un pic mai bine cum gândesc cei de la firul ierbii, chiar şi cei din România şi să vină cu măsuri mai rapide”, a arătat Negrescu. 

Întrebat cum face el economii la energie, Victo Negrescu a răspuns: ”Noi românii suntem deja obişnuiţi cu aceste practici, încercăm să folosim resursele cât se poate de eficient. Nu sunt de acord cu ce a spus domnul Rareş Bogdan, că nu trebuie să închizi apa când te speli pe dinţi. Este un lucru elementar, pe care ni-l învaţă părinţii noştri, îl învăţăm şi la şcoală, să nu folosim resurse într-o manieră inutilă”.

Potrivit lui Victor Negrescu, ”acest tip de declaraţii agresive nu aduc puncte electorale nici pentru PNL, nici pentru alte partide, ci aduc puncte electorale pentru partidele extremiste, care vor folosi acest tip de retorică pentru a spune că ei au avut mereu dreptate”.

”Ori, este fals, noi trebuie să fim coerenţi şi să apărăm dreptul şi interesele României, dar să înţelegem că prin dimensiunea europeană putem să avem beneficii pentru toţi”, a mai afimat europarlamentarul PSD. 

Europarlamentarul Rareş Bogdan le-a recomandat, recent, tinerilor liberali să privească cu rezervă „retorica de la Bruxelles” în ceea ce priveşte problemele cu care se confruntă Europa în contextul crizei energetice.

”Să vă spălaţi zilnic, să faceţi duş zilnic, nu o dată pe săptămână, să încercaţi să nu opriţi apa când vă spălaţi pe dinţi, să nu mâncaţi făină de gândaci şi nici să nu staţi la 19 grade”, le-a spus liderul liberal colegilor săi din organizaţia de tineret.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.