Europarlamentantul PSD Victor Negrescu reclamă că, până luni la ora 14.00, PNRR nu fusese depus la Comisia Europeană. ”Este clar că suntem printre ultimele state care vor depune planul dar cel mai grav este că şi la această oră tot corectează la el şi fac modificări”, susţine social-democratul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Haideţi cu depunerea planului! Până la ora 14h00 nu a fost nimic depus deşi astăzi era termenul. Este adevărat că până la ora 24h tot mai este timp. Este clar că suntem printre ultimele state care vor depune planul dar cel mai grav este că şi la această oră tot corectează la el şi fac modificări”, a scris, luni, pe Facebook, Victor Negrescu.

Europaelamentarul PSD susţine că ”acest guvern arată ca un elev corigent”.

”Cum să lucrezi un an la un plan, să fie de mai multe ori respins şi să fie corectat pe ultima sută de metri. Acest guvern arată ca un elev corigent care caută să înveţe în dimineaţa examenului de bacalaureat. Între timp, pe lângă criticile adresate de sindicate şi patronate, apar şi nemulţumiri din partea organizaţiilor neguvernamentale. Acest plan a reuşit să genereze consens naţional privind faptul că NU este un plan bun”, a mai scris Negrescu.

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă trebuie depus oficial, astăzi, la Comisia Europeană, acesta urmând să fie prezentat public în 2 iunie.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.