Victor Micula a fost eliberat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe (MAE), prin decizie a premierului Viorica Dăncilă, care a numit-o pe Andreea Păstîrnac în postul de secretar de stat în acest minister.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deciziile premierului Dăncilă au fost publicate, miercuri, în Monitorul Oficial.

Victor Micula a fost numit secretar de stat în MAE, în februarie 2016, de către premierul Dacian Cioloş. Anterior, el a fost ambasadorul României în Ungaria. 

Andreea Păstîrnac a fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni în guvernele Grindeanu şi Tudose. Înainte de a fi ministru, ea a fost ambasadorul României în Israel. Ea activa în MAE din anul 1993 şi a mai ambasador în Cipru, iar între 1996 şi 2001 a fost profesor invitat la Universitatea Tel Aviv. În noiembrie 2015, ea a fost acuzată de membri ai comunităţii româneşti din Israel că nu s-a implicat în sprijinul însoţitorilor victimelor din Colectiv transferate la Tel Aviv.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.