Viceprimarul USR al municipiului Timişoara, Ruben Laţcău, a reacţionat, după ce a aflat că maşina colegului său liveral, viceprimarul Cosmin Tabără, a fost vandalizată, el afirmând că în spatele acestui gest s-ar afla fostul primar, Nicolae Robu. În replică, Nicolae Robu se întreabă ce ar rezulta în urma unei verificări psihiatrice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ruben Laţcău a condamnat vandalizarea maşinii viceprimarului Cosmin Tabără.

„Este de condamnat ferm ce a păţit viceprimarul Cosmin Tabără. Cultura politică a Timişoarei este una a toleranţei, a dezbaterii argumentate iar atunci când opiniile diferă, a respectului pentru democraţie şi drepturi. Am să spun eu ceea ce Cosmin evită să spună dar este clar pentru toată lumea. Acest gest este unul susţinut, dacă nu chiar şi cerut, de fostul primar Robu şi trupa sa de acoliţi. O gaşcă mânată de ură, foame de putere, sete după banul public, xenofobie şi, să o spunem pe nume, tulburări cognitive. Cosmin este lipsit de respect pentru această gaşcă de aciuiaţi a lui Robu pentru că, dincolo de toate defectele sale, are curajul să-şi asume datoria de lider politic al PNL şi de a se asigura că partidul său nu ajunge din nou batistuţa găştii lui Robu. Cu toate dezacordurile pe care le avem, acest lucru îl găsesc a fi unul demn de tot respectul”, a scris Laţcău pe Facebook.

Viceprimarul Laţcău mai precizează că în Timişoara, cultura politică este una a toleranţei.

„Cultura politică a Timişoarei este una a toleranţei. Avem opinii diferite, ne contrazicem, vedem paşi diferiţi pentru aceleaşi ambiţii ale Timişoarei, dar nu călcăm în picioare spiritul tolerant al acestui oraş. Ruşine, domnule Robu! O nouă dovadă că locul dumneavoastră începe tot mai clar să fie în istorie. Una de care nu ne mândrim”, a mai scris Laţcău.

În replică, Nicolae Robu s-a rezumat să se întrebe ce ar rezulta în urma unui control psihiatric.

„Stimaţi timişoreni, citind ce sunt în stare să declare unii-alţii, oameni cu responsabilităţi, mă întreb ce-ar rezulta la verificarea lor psihiatrică -accentuez, psihiatrică, nu psihologică!-, respectiv la testarea de detectare a eventualului consum de către ei de substanţe care rătăcesc mintea? Pe bune! E trist că am ajuns în Timişoara să ne punem astfel de întrebări!”, a replicat fostul primar, Nicolae Robu.

Viceprimarul municipiului Timişoara, Cosmin Tabără (PNL), şi-a găsit maşina vandalizată, după ce a lăsat-o într-o parcare. Cu un obiect ascuţit a fost scris pe uşile laterale, mesajul „Fără respect”.

Liberalul este de părere că prin acest gest se încearcă intimidarea sa, dar că nu va renunţa să lupte pentru corectitudine. Poliţia a deschis dosar penal pentru distrugere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.