Vicepreşedintele PNL Virgil Guran a declarat, miercuri, la RFI, despre partenerii de coaliţie de la PSD, că au intrat în campanie electorală deja, şi că au început să sară calul şi li se pare uneori că numai ceea ce spun ei este corect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Virgil Guran a declarat că PSD se gândeşte probabil mai mult la alegeri, când critică PNL.

”Referitor la PSD, da, trebuie să recunoaştem că în coaliţie, până la urmă, ne înţelegem, într-un final, dar există discuţii, cum este şi normal, suntem două partide cu gândire diferită, dar eu cred că coaliţia a mers destul de bine şi sunt convins că vom găsi soluţii până la final, dar asta nu înseamnă că nu o să avem în continuare discuţii, nu o să avem în continuare hai să spunem mici scandaluri, să spun aşa, în interior, dar până la urmă, sunt convins că vom găsi calea comună. Da, au intrat în campanie electorală PSD-ul deja, noi încă nu. Ei se gândesc probabil mai mult la alegeri, când încep să ne critice. Aţi văzut că noi avem o poziţie mult mai moderată şi că nu am început să ne legăm de miniştrii lor”, a spus Guran. 

Vicepreşedintele liberal afirmă că PNL va începe să răspundă cât de curând atacurilor PSD.

”Sunt convins că vor fi şi alte atacuri. Sunt convins că până la urmă, vom începe să răspundem şi noi, că aşa este normal, până la urmă. Cred că cât de curând, pentru că deja, ei, plastic vorbind, au început să sară calul în acest domeniu şi li se pare uneori că numai ceea ce spun ei este corect, iar când vii cu argumente că nu este corect şi că nu sprijinim economia şi România cu acele măsuri, într-adevăr, au câte o reacţie din asta mai vehementă, dar o să începem să le dăm replica, eu zic că o să se întâmple cât de curând. Deocamdată, aţi văzut atitudinea primului-ministru, îşi vede de guvernare, îşi vede de problemele importante, nu intră în aceste controverse, că aceste controverse i-ar mânca mult din timp şi n-ar avea timp să se ocupe de lucrurile serioase. Cei de la PSD să vedem când se va face rotativa dacă mai au timp sau premierul lor dacă va avea timp de astfel de controverse, de atacuri, vor veni problemele importante peste el acolo”, a spus Guran. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.