Vicepreşedintele regional PNL, deputatul Victor Paul Dobre, consideră că există tendinţa de a condamna o instituţie dacă unul dintre angajaţii acesteia ar fi greşit, spunând că el nu ar schimba instituţiile după oamenii, precizând că ar fi o mare eroare din partea PSD să facă schimbări la nivelul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victor Paul Dobre a fost întrebat, miercuri, la Constanţa, ce părere are despre intenţia PSD de restructurare a DNA.

“Cred că există o tendinţă de a condamna o instituţie atunci când unul din cei care lucrează acolo a greşit, dacă a greşit, că şi lucrul ăsta rămâne de dovedit. Nu aş schimba instituţiile după oameni. Dacă sunt oameni care au greşit există toate prevederile legale de a se lua măsuri cu ei, dar în primul rând să se dovedească totuşi, ăsta e un lucru foarte important. Am citit şi eu nişte ştiri, nu cred că se va pune în discuţie, adică mi se pare că ar fi o mare eroare din partea PSD”, a afirmat Victor Paul Dobre.

Întrebat dacă eroarea ar fi schimbarea Laurei Kodruţa Kovesi din fruntea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, deputatul liberal a completat: “Nu, să schimbe instituţii. PSD nu o poate schimba”.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.