Vicepreşedintele PNL Dan Motreanu preia responsabilitatea de şef al campaniei PNL pentru alegerile prezidenţiale, după ce preşedintele partidului, Ludovic Orban, s-a retras din această poziţie, ca urmare a învestirii ca premier.„

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noul şef de campanie al PNL pentru alegerile prezidenţiale este vicepreşedintele PNL, Dan Motreanu, care a asumat această responsabilitate, beneficiind de o amplă experienţă în conducerea campaniilor electorale”, precizează PNL.

Liberalii anunţă că preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a luat decizia de a se retrage din funcţia de şef al campaniei PNL pentru alegerile prezidenţiale, urmare a învestirii în funcţia de prim-ministru al României.
De asemenea, prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, învestită în funcţia de vicepremier, s-a retras din echipa de campanie a Preşedintelui Klaus Iohannis.

Misiunea Executivului este aceea de a asigura guvernarea corectă şi competentă a României şi de a soluţiona probleme stringente lăsate în urmă de fosta guvernare, explică liberalii. 

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.