Preşedintele Partidului Dreptăţii Sociale, Marian Vanghelie, scrie, pe Facebook, că a observat că "partidele mari cu primari mici" şi-au făcut o "profesiune de credinţă" din a contesta candidaturile "primarilor mari din partide mici", cum s-a întâmplat în cazul lui Cristian Popescu Piedone, dar cu el nu au reuşit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Constat că Partidele mari cu primari mici şi-au făcut o profesiune de credinţă din a contesta candidaturile primarilor mari din Partide mici! S-a încercat cu Piedone şi s-a reuşit. S-a încercat si cu mine, dar nu s-a reuşit! Mi-am câştigat dreptul legal de a candida în două Instanţe! Eu sunt Marian Vanghelie, candidatul la primăria sectorului 5 şi cu voia dumneavoastră voi câştiga!", scrie acesta pe Facebook.

Tribunalul Bucureşti a respins, joi seară, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4, decizia instanţei fiind definitivă. Judecătorii au hotărât să menţină hotărârea de miercuri a Judecătoriei Sectorului 4, respingând, ca nefondat, apelul lui Piedone.

Potrivit motivării instanţei, a fost încălcată legea alegerilor locale, propunerea de candidatură fiind formulată de preşedintele unei filiale de sector a partidului, în loc să fie avizată de filiala municipală.

"Analizând dosarul de candidatură depus de intimat (Cristian Popescu Piedone, n.r.) reiese că propunerea de candidatură a fost formulată de Preşedintele Filialei Sector 4 Bucureşti al partidului Puterii Umaniste (social-liberal), domnul Mititelu Cristinel Vlad, fiind aplicată ştampila Filialei sectorului 4 Bucureşti a partidului, şi nu de către Filiala Municipiului Bucureşti condusă de domnul Alfred-Laurenţiu-Antonio Mihai, în calitatea sa de conducător al Filialei municipale care să îşi fi asumat în numele partidului propunerea de candidatură a intimatului", se arată în motivarea dată de magistraţii Judecătoriei Sectorului 4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.