Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă, spune că "trăieşte cu speranţa" că, la un moment dat, afirmaţiile făcute despre el în spaţiul public "vor fi demontate atât juridic, cât şi cu dovezi pentru ca toată lumea să vadă". "Trăim într-o Românie în care foarte uşor se aruncă cu cuvântul «penal» sau nu. Eu, deocamdată, sunt în plin proces, chiar poimâine am un termen, mă voi prezenta şi îmi voi demonstra până la urmă vinovăţia sau nevinovăţia", afirmă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Din păcate, trăim perioade în care eticheta şi ceea ce se spune despre tine merge cu mult înaintea a ceea ce unii oameni pot să declare sau pot să se apere. Trăiesc cu speranţa că, la un moment dat, punct cu punct toate aceste afirmaţii care au fost făcute despre mine în spaţiul public vor fi demontate atât juridic, cât şi cu dovezi pentru ca toată lumea să vadă şi probabil atuncea mulţumirea va fi mai adâncă", a spus, luni seară, Darius Vâlcov, la TVR, întrebat despre eticheta de "penal".
 
Vâlcov a spus că de un an instanţa care l-a condamnat la opt ani de detenţie pentru corupţie nu a redactat motivarea.
 
"Trăim într-o Românie în care foarte uşor se aruncă cu cuvântul «penal» sau nu. Eu, deocamdată, sunt în plin proces, chiar poimâine am un termen, mă voi prezenta şi îmi voi demonstra până la urmă vinovăţia sau nevinovăţia. Din păcate, demonstrarea aceasta a nevinovăţiei noi trebuie să ne-o facem prin lipsa de argumente a celor care într-un fel sau altul încearcă să te murdărească, dar în momentul în care ştii că ai intrat într-un joc în care vii şi iei raportul FMI-ului şi spui «aşa ceva nu o să fac în ţara mea», te aştepţi în momentul ăla să primeşti o lovitură cu piciorul. În momentul în care cei care pierd miliarde de euro pentru că politicile actualei coaliţiei şi ale Guvernului şi ale lui Liviu Dragnea până la urmă sunt pentru ca oamenii să trăiască mai bine, cu mai mulţi bani în buzunare, aceşti bani trebuie să-i iei de undeva", a spus Vâlcov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.