Preşedintele USR, Dan Barna, anunţă că parlamentarii Uniunii vor participa la şedinţa în care se va decide dacă Guvernul Orban II va fi sau nu învestit şi vor vota împreună. El consideră că guvenrul nu va fi învestit, iar ”bătălia democraţiei româneşti” se va da la a doua tentativă de învestire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Participăm şi votă, împotriva învestirii”, a declarat Dan Barna, marţi seară, într-o emisiune la Digi 24.

În ceea ce priveşte decizia PNL de a nu vota învestirea Guvernului, Barna spune că electoratul va judeca această strategie. 

”Este strategia lor politică, dacă după tot discursul, toată această linie de mesaj că vor ca acest guvern să pice nu vor vota împotrivă e decizia lor, electoratul va judeca”, a afirmat Dan Barna.

Liderul USR susţine că în opinia sa guvernul Orban 2 nu va fi învestit.

”Eu cred că acest guvern va pica. Eu cred că bătălia, Termopilele democraţiei româneşti va fi la a doua învestire”, a mai spus Orban.

Votul pentru învestirea Guvernului Orban II este programat în 24 februarie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.