Organizaţia USR Timiş l-a desemnat pe deputatul Nicu Fălcoi să candideze pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, în urma unui vot intern în partid. USR candidează pentru Consiliul Judeţean Timiş în Alianţa Dreapta Unită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Uniunea Salvaţi România (USR) Timiş anunţă desemnarea domnului Nicu Fălcoi candidat al partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Această nominalizare vine în urma unui proces democratic de vot intern care s-a desfăşurat sâmbătă. Experienţa sa în serviciul militar şi ulterior în serviciul public ca parlamentar şi ca vicepreşedinte al Adunării Parlamentare NATO îl face candidatul potrivit pentru a conduce Consiliul Judeţean Timiş”, se precizează, duminică, într-un comunicat de presă al USR Timiş.
 
USR candidează pentru Consiliul Judeţean Timiş în Alianţa Dreapta Unită.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.