USR a transmis, joi, că se va implica în campania electorală pentru referendum şi susţine că scrutinul este un mijloc de a demonstra, odată pentru totdeauna, că românii nu-şi doresc lideri politici care să abuzeze de poziţia şi pârghiile căpătate pentru a-şi albi dosarele şi pentru a putea fura în voie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aşteptăm de doi ani de zile acest referendum! Imediat după ce au ajuns la guvernare au dat OUG 13 şi de atunci România este captivă lui Dragnea, care are probleme cu justiţia.

România are nevoie de un astfel de referendum pentru a arăta, o dată pentru totdeauna, că românii nu-şi doresc conducători corupţi, lideri politici care să abuzeze de poziţia şi pârghiile căpătate prin votul alegătorilor doar pentru a-şi albi dosarele şi pentru a putea fura în voie”, au scris, joi, pe Facebook, reprezentanţii USR.

Aceştia au anunţat că Alianţa 2020 USR-PLUS se va implica activ în promovarea referendumului pentru Justiţie şi se vor aigura ca românii să nu fie descurajaţi să vină la vot şi să-şi spună liber opinia.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că va convoca un referendum pentru 26 mai. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.