Reprezentanţii USR PLUS au transmis că aleşii PNL, UDMR şi PSD susţin în faţaa camerelor de filmat că vor echitate pentru pensionari, însă nu acţionează când vine vorba de măsuri concrete care să elimine pensiile speciale. Reacţia vine în contextul în care comisia pentru drepturile omului a Camerei Deputaţilor a emis aviz negativ cu privire la desfiinţarea pensiilor speciale pentru aleşii locali, fiind doar 6 voturi „pentru”, dintre care 4 de la USR PLUS şi 118 abţineri de la PSD, PNL şi UDMR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ipocrizie neruşinată În faţa camerelor de filmat, parlamentarii PSD, PNL, UDMR spun că vor echitate pentru pensionari, dar când e vorba de măsuri concrete pentru eliminarea pensiilor speciale, fac pasul înapoi.

Aşa s-a întâmplat şi astăzi când, în Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputaţilor, proiectul USR PLUS de desfiinţare a pensiilor speciale pentru aleşii locali a primit aviz negativ. Au fost doar 6 voturi „pentru”, din care 4 de la USR PLUS, şi 18 abţineri de la PSD, PNL şi UDMR.

Noi nu renunţăm, însă, până când nu terminăm cu acest sistem ruşinos care împarte românii în speciali şi ne-speciali”, arată o postare făcută joi pe pagina de Facebook a USR PLUS. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.