USR ironizează, într-un comunicat de presă, evaluarea făcută de Darius Vâlcov Guvernului Grindeanu, afirmând că "nedezvoltarea suficientă a relaţiilor cu Rusia" i-a făcut pe social-democraţi să-i ceară demisia premierului, însă acesta le-a răspuns cu "niet", arătând că singura soluţie "decentă" în acest moment este organizarea alegerilor anticipate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Partidul Uniunea Salvaţi România constată cu îngrijorare că liderii coaliţiei de guvernare PSD-ALDE catapultează România într-o criză politică pentru a-şi satisface interesele pur personale din sfera penală. Alegerile anticipate reprezintă singura soluţia decentă în această situaţie", se arată într-un comunicat USR.

Liderii USR ironizează şi prezenţa în raportul de evaluare al Guvernului menţiunile cu privire la relaţia României cu Rusia.

"Constatăm că, cel puţin aparent, nedezvoltarea suficientă a relaţiilor cu Rusia a determinat CPExul PSD să îi spună конец [konieţ] (sfârşit - n.r.) lui Grindeanu dar acesta le-a răspuns cu нет [niet] (nu -n.r.)", se mai arată în comunicat.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri seară, la Palatul Victoria, că în evaluarea privind Guvernul şi măsurile din programul de guvernare s-a trecut la nerealizări dezvoltarea relaţiilor economice cu Federaţia Rusă, afirmând că România este în Uniunea Europenă şi trebuie să respecte sancţiunile pe care blocul comunitar le-a impus Rusiei. ”Poate domnul Vâlcov şi ceilalţi ştiu altceva. Şi de asta trebuie să plec, probabil”, a spus prim-ministrul arătând că nu a aflat până în prezent cine a făcut parte din comisia de evaluare, în afară de Darius Vâlcov ”care nu mai e membru PSD”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.