Deputatul USR Cristian Seidler a criticat, joi, în cadrul dezbaterilor privind învestirea Guvernului, că Executivul propus de Mihai Tudose este "zero", aşa cum arată evaluarea făcută de liderii PSD, şi a cerut premierului desemnat să ceară respingerea Legii graţierii, "ziua, ca ispăşiţii".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Domnule Mihai Tudose, puteţi conta pe USR, pentru că dacă veţi avea iniţiative similare cu OUG 13 vom fi aici şi în Piaţa Universităţii, la dvs. (...) Dacă aveţi intenţii oneste, solicitaţi colegilor dvs. deputaţi respingerea Legii graţierii. Ziua, ca ispăşiţii", a spus Seidler.

El i-a criticat punctual pe unii dintre miniştri, precum Florian Bodog, care nu a rezolvat criza vaccinurilor. "Chiar nu aţi găsit la PSD-ALDE o persoană mai competentă la ministerul Sănătăţii decât Florian Bodog?", a spus el.

Deputatul a adăugat că Mihai Tudose şi Florian Bodog au ceva în comun: "o fraudă". "Vă uneşte această frăţie a fraudei. O ţară întreagă ştim asta şi vă vedem", a spus Seidler.

Parlamentarul USR a criticat întregul Guvern, spunând că tot ce oferă este "zero competenţe, dar fraudă".

"Zero realizări. asta e tot ce are mai bun PSD-ALDE în momentul de faţă? Zero? Da, zero. Domnule Tudose, alături de PSD-ALDE v-aţi pierdut legitimitatea de a conduce România. România are nevoie de o altă majoritate, onestă, competentă şi responsabilă", a conchis Seidler.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.