USR a reacţionat, luni, după ce procurorii DNA au anunţat trimiterea în judecată a preşedintelui Unitatea - Sindicatul Liber din Metrou (U.S.L.M.), Ion Rădoi, pentru folosire a influenţei sau autorităţii având ca scop obţinerea de foloase necuvenite şi şantaj, în dosarul care vizează exploatarea nelegală a spaţiilor comerciale de la metrou. ”Rădoi, s-a terminat”, au transmis reprezentanţii formaţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

USR a reacţionat, luni, printr-un mesaj pe pagina de Facebook, după ce procurorii DNA au anunţat trimiterea în judecată a preşedintelui Unitatea - Sindicatul Liber din Metrou (U.S.L.M.), Ion Rădoi.  

”Rădoi, s-a terminat! DNA l-a trimis în judecată pe liderul de sindicat de la Metrorex, Ion Rădoi, sub acuzaţiile de folosire a influenţei pentru obţinerea de foloase necuvenite şi şantaj, aşa cum a reclamat şi Cătălin Drulă, fostul ministru al Transporturilor”, a transmis USR.  

Procurorii DNA anunţă, luni, trimiterea în judecată a preşedintelui Unitatea - Sindicatul Liber din Metrou (U.S.L.M.), Ion Rădoi, pentru folosire a influenţei sau autorităţii având ca scop obţinerea de foloase necuvenite şi şantaj, în dosarul care vizează exploatarea nelegală a spaţiilor comerciale de la metrou. 

Ion Rădoi este sub control judiciar.  

În perioada 2018 - 2021, invocând existenţa unui litigiu cu SC Metrorex SA, SC Sindomet Servcom SRL - controlată de Rădoi - ar fi refuzat să predea spaţiilor comerciale, continuând exploatarea nelegală a acestora şi obţinerea de venituri care se ridică la peste 10 milioane de lei.  

În 2021, Ion Rădoi l-ar fi constrâns pe ministrul Transporturilor de la acea dată Cătălin Drulă (USR) să acorde în continuare firmei sindicatului drepturile de a folosi spaţiile comerciale ocupate în mod abuziv, prin organizarea unui protest ilegal. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.