USR comentează, joi, demisia lui Florin Iordache din fruntea Ministerului Justiţiei, afirmând că nu este suficientă, pentru că el se va întoarce în Camera Deputaţilor şi în Comisia juridică, unde va continua probabil să legifereze în acelaşi fel ca până acum, cu legi care au scos în stradă 600.000 de oameni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După ce prin iniţiativele sale noctambule 'legale şi constituţionale' a reuşit să provoace cele mai numeroase proteste civile din istoria României, domnul Florin Iordache a acceptat astăzi să îşi prezinte demisia. Consecvent cu iniţiativele  mandatului său care a stat sub semnul minciunii, găsim şi în declaraţia sa finală dezinformări abil împachetate cum ar fi aceea ca OUG 13 (aceea adoptată) ar fi trecut prin dezbatere publică", se arată într-un comunicat de presă semnat de purtătorul de cuvânt al USR, Dan Barna.

Barna afirmă că OUG 13 a fost un act de o "neechivocă imoralitate publică", prin care statul de drept a fost "agresat", fiind făcut cu dedicaţie pentru Liviu Dragnea. Astfel, demisia lui Iordache nu este suficientă, spun cei din USR.

"Da, domnul Iordache a demisionat, dar, din nefericire pentru România, el va reveni în Camera Deputaţilor în Comisia Juridică de unde va avea mijloacele şi va continua, fără îndoială, să promoveze aceleaşi valori toxice pentru statul de drept, precum cele care au scos 600.000 de cetăţeni în stradă. Actorul s-a retras. Regizorul Sorin Grindeanu şi producătorul Liviu Dragnea sunt asteptaţi pentru decontul echipei de producţie", mai spune Dan Barna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.