Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat, miercuri, în casa părinţilor săi din Alba-Iulia. Mai multe echipaje de Poliţie sunt la faţa locului, însă din primele informaţii pare a fi vorba despre o sinucidere. Cucui ar fi lăsat un bilet de adio înainte de a-şi pune capăt zilelor, dar deocamdată conţinutul acestuia nu a fost făcut public. Poliţiştii spun că pe trupul neînsufleţit nu au fost găsite urme de violenţă, iar cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie. Deputatul liberal de Alba Florin Roman scrie pe pagina sa de Facebook că nu-şi explică gestul celui cu care a trecut ”peste greutăţi”. Deputatul PNL Cornel Olar a declarat că gestul lui Alin Cucui l-a afectat şi susţine că ar fi avut o cădere psihică şi „nu s-a putut stăpâni”. Deputatul mai afirmă că o cauză ar putea să fie şi asteniile de primăvară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE:  Cucui ar fi lăsat un bilet de adio

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Alba, Luminiţa Prodan, a declarat pentru News.ro că, în urma anchetei, pe cadavrul vicepreşedintelui CJ Alba, Alin Cucui nu au fost găsite urme de violenţă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”În urma anchetei, pe cadavru nu au fost identificate urme de violenţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Se pare că este vorba despre sinucidere”, a declarat Luminiţa Prodan.

Potrivit anchetatorilor care au efectuat cercetările la faţa locului, Alin Cucui ar fi lăsat un bilet de adio, însă, deocamdată, conţinutul acestuia nu a fost făcut public. 

CITEȘTE ȘI Olar (PNL), despre moartea vicepreşedintelui CJ Alba: Eu zic că a fost o cădere psihică. Sunt şi asteniile de primăvară şi pe mulţi îi atacă aşa, prin surprindere

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat, miercuri, în casa părinţilor săi din Alba-Iulia.

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz. 

”Avem o echipă de cercetare la faţa locului. Se pare că este vorba despre o sinucidere”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Alba pentru Ziarul Unirea. 

Alin Cucui avea 42 de ani şi era căsătorit. El a candidat în 2016 pe listele PNL şi a fost ales vicepreşedinte din partea acestei formaţiuni politice. 

Deputatul liberal de Alba Florin Roman scrie pe pagina sa de Facebook că nu-şi explică gestul celui cu care a trecut ”peste greutăţi”. 

”Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înţeles de ce? Am lucrat împreună, am trecut împreună peste greutăţi, ne-am bucurat şi întristat împreună...am fost alături la bine şi la greu. Aline, nu ştiu ce a fost în capul tău...Rămas bun, prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil în suflete...Ne vei lipsi, frate!”, scrie Roman pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.