USR a transmis, joi, că retragerea lui Florin Cîţu, cu puţin timp înainte de votul din Parlament, este ”dovada că tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni a fost o şaradă”. Liderul USR, Dan Barna, a afirmat că este ”un moment de iresponsabilitate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Liderul USR, Dan Barna, a afirmat că  este ”un moment de iresponsabilitate”. 

”Este un moment istoric pentru România, un moment de iresponsabilitate şi ridicol. Românie este în faţa celei mai mari crize de sănătate şi am văzutt niste lideri politici mici, meschini, care au optat pentru un joc politicianist”, a spus Dan Barna.

Acesta  afirmat că, în locul unor decizii raţionale necesare în contextul pandemiei de coronavirus ”am avut o bătaie de joc şi o ironie la adresa democraţiei”.

”Premierul care ştia că are majoritate a plecat acasă cu coada între picioare. Este ruşinos”, a mai spus Dan Barna.

El a vorbit despre o ”clasă politică schizofrenică”, afirmănd, încă că nu toata clasa politică face parte din acest ”blat”.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Premierul desemnat Florin Cîţu şi-a depus mandatul cu mai puţin de o oră înainte de vot! Este dovada că tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni a fost o şaradă”, a transmis, joi, USR.

Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat, joi, când ar fi urmat ca Guvernul său să primească votul de învestitură în Parlament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.