Premierul Marcel Ciolacu discută luni, la Palatul Victoria, cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. La întâlnire participă şi preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, preşedinte al Senatului, precum şi miniştrii Marcel Boloş şi Adrian Câciu, dar şi vicepremierul Marian Neacşu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit imaginilor transmise de Guvern cu primirea guvernatorului Băncii Naţionale a României, la întâlnirea de la Palatul Victoria participă şi preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă. 

 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

ŞTIREA INIŢIALĂ - Premierul Marcel Ciolacu l-a întâmpinat pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, la intrarea în Palatul Victoria. 

Cei doi urmează să discute despre inflaţie şi despre situaţia economică. 

Premierul Marcel Ciolacu afirma săptămâna trecută, la preluarea mandatului, că noul Guvern are de livrat ţinte şi jaloane din PNRR.

”Nu putem rata nimic. Pensiile speciale, legea salarizării, managementul companiilor de stat. Mandatul acestui Guvern este despre reforme şi economie”, afirma liderul PSD.

”Din acest moment, la Guvernul României şi la toate ministerele de linie am anunţat că intrăm într-un regim de mobilizare generală. Avem de livrat ţinte şi jaloane din PNRR şi nu putem rata nimic. Pensiile speciale, legea salarizării, managementul companiilor de stat. Mandatul acestui Guvern este despre reforme şi economie. Mai concret, despre cum facem ca economia să producă mai multă valoare şi locuri de muncă, iar rezultatele să se vadă concret în buzunarele oamenilor. De aceea, în fiecare şedinţă de Guvern, veţi vedea că avem pe agendă noi măsuri de stimulare economică”, a mai afirmat Ciolacu în prima şedinţă de Guvern. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.