Premierul Ludovic Orban a vizitat, duminică, call-centre-ul DSP Bucureşti pentru a le mulţumi voluntarilor de la Medicină care răspund cetăţenilor care au nevoie de informaţii. 144 de voluntari vor lucra în două schimburi pentru a răspunde la cele 72 de telefoane care au fost operaţionalizate pentru a creşte gradul de răspuns la solicitările cetăţenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email


”Am făcut o vizită să le mulţumim voluntarilor studenţi la Medicină care ne ajută în call-centerele care asigură interacţiunea cu cetăţenii, în bătălia contra covid. Aici este organizat un call-center cu 72 de posturi, prin care se comunică cu cetăţenii municipiului Bucureşti, persoane diagnsticte pozitiv, se efectuază anchete pidemiologice şi se asigură o comunicare cu cei care au nevoie de informaţii”, a declarat, duminică, premierul Ludovic Orban. 

Acesta a precizat că este un call-center suplimentar faţă de cele care există deja.

”Creşterea ratei de răspuns a fost obiectivul pe care l-am urmărit în mod constant. (...) Sigur că este foarte greu să răspunzi la mii de apeluri, dar s-au făcut îmbunătăţiri”, a mai declarat Orban, care a precizat că, în timp, obiectivul este de a se putea răspunde la toate apelurile.

Premierul a precizat că vor lucra în total 144 de voluntari în call-centre-ul respectiv, în două schimburi.

”Am vrut să le mulţumesc public, este un gest foarte frumos (...) fac un lucru extraordinar, le mulţumesc foarte mult că participă alături de noi în efortul de luptă anti-Covid”, a mai afirmat premieurl. 

Premierul va face şi o vizită la ambulanţa Bucureşti.

”Îi mulţumesc domnului primar general că deja a luat decizii favorabile. A întărit capacitatea Ambulanţei, vrem să vedem cum face faţă Ambulanţa creşterii accentuate a numărului de solicitări. Domnul primar general a luat deja decizia de a suplimenta efectivele Ambulanţei cu 40 de cadre medicale din reţeaua şcolară a ASSMB”, a mai precizat premierul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.