Premierul Florin Cîţu va primit, duminică, a treia doză de vaccin, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE: ”Am făcut cea de-a treia doză de vaccin recomandată de medici pentru a mă proteja în continuare de coronavirus. Îi încurajez pe toi cei care s-au vaccinat şi au deja şase luni să vină să facă a treia doză”, a declarat premierul, după ce a fost monitorizat 15 minute în centrul de vaccinare. 
 
Premierul a precizat că, cel mai important, este ca persoanele din categoriile de risc să vină să se vaccineze. 

”Majoritatea covârşitoare a celor care astăzi se îmbolnăvesc şi ajung în spital sunt nevacinaţi”, a mai afirmat premierul. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Prim-ministrul Florin Cîţu va primi astăzi, la ora 11.00, doza de rapel (booster) împotriva Covid-19”, a transmis, duminică, Guvernul.
 
Evenimentul are loc la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.
 
Premierul Florin Cîţu a primit prima doză de vaccin în luna ianuarie, la deschiderea celei de-a doua etapte din Campania naţională de vaccinare. 
 
Până sâmbătă seară, peste 155.000 de persoane primiseră cea de-a treia doză de vaccin. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.