Deputatul Ionuţ Stroe a confirmat, luni, după şedinţa conducerii PNL, că a fost numit purtător de cuvânt al Partidului Naţional Liberal. El a declarat că ”este o responsabilitate în plus, pentru el, într-o situaţie politică specială”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este o responsabilitate în plus pentru mine, în activitatea mea politică, să revin purtător de cuvânt al PNL, o fac cu mare drag, mai ales într-o situaţie politică specială. Cred că este nevoie ca fiecare dintre noi să pună umărul şi să îşi afirme totala disponibilitate şi deschidere pentru a transmite mesajul din PNL, pentru dumneavoastră şi pentru publicul larg”, a spus Ionuţ Stroe. 

 Ştirea iniţială

Ionuţ Stroe urmează să fie numit purtător de cuvânt al PNL. Acesta îl înlocuieşte pe Ionel Dancă, care şi-a dat demisia din partid, împreună Ludovic Orban şi alţi 16 parlamentari, în urma deciziei partidului de a se alia cu PSD.  Deputatul PNl de Dolj Ionuţ Stroe a mai deţinut funcţia de purtător de cuvânt al PNL, în 2015, după ce Alina Gorghiu a devenit preşedintele PNL. 

Stroe a fost şi ministrul Tineretului şi Sportului, în Executivul condus de Ludovic Orban. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.