Purtătorul de cuvânt al USR PLUS Ionuţ Moşteanu a afirmat că a văzut în discursurile liberalilor la Congresul PNL rostogolirea unei ştiri false şi anume că USR PLUS se va întoarce la guvernare cu Florin Cîţu în funcţia de premier. „Pentru PNL varianta Cîţu premier înseamnă guvern minoritar dependent de PSD”, a adăugat el. Formaţiunea a precizat ulterior că vrea reforme „pe bune, nu participarea la guvernare de dragul puterii, acceptând orice fel de condiţii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE „USR PLUS a luat o decizie în unanimitate: nu putem continua guvernarea cu Florin Cîţu premier. Această decizie nu se va schimba, indiferent câte minciuni încearcă să răspândească «echipa câştigătoare». Vrem reforme pe bune, nu participarea la guvernare de dragul puterii, acceptând orice fel de condiţii”, arată o postare făcută sâmbătă pe pagina de Facebook a USR PLUS.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ „M-am uitat la discursurile PNL şi una din echipe tot rostogoleşte un fake news - că ştiu ei că USR PLUS se întoarce la guvernare cu Cîţu premier. Am un singur mesaj pentru ei - EXCLUS. Pentru PNL varianta Cîţu premier înseamnă guvern minoritar dependent de PSD”, a scris Ionuţ Moşteanu, sâmbătă pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.