Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că obiectivul său personal pentru anul 2019 este câştigarea unui nou mandat, iar până la finalul anului când sunt alegerile prezidenţiale va continua consolidarea statului de drept în România, ”însemnând şi continuarea în forţă a luptei împotriva corupţiei”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La sfârşitul anului vom avea alegeri prezidenţiale şi reiterez ce am mai spus: voi intra în competiţie pentru un nou mandat de preşedinte”, a declarat Klaus Iohannis.

Acesta a enumerat câteva dintre obectivele sale: ”o mai profundă şi mai bună integrare europeană, consolidarea posturii în cadrul NATO şi, poate, chiar reuşim în cursul acestui an să avem o întărire a prezenţei NATO pe flancul estic, ceea ce, cu siguranţă, ar fi bine şi foarte bine pentru noi”.

”Unul din obiectivele mari foarte importante pentru mine şi în anul 2019 este consolidarea statului de drept în România, asta însemnând, evident, printre altele şi continuarea în forţă a luptei împotriva corupţiei. Personal, obiectivul meu pentru alegerile prezidenţiale este câştigarea unui al doilea mandat de preşedinte al României”, a spus şeful statului.

Întrebat dacă este oprimist în privinţa realegerii, Iohannis a spus: ”Sunt optimist, nu mă tem niciodată de contracandidaţi. Eu mă voi prezenta şi sunt optimist”.

În plus, Iohannis a afirmat că ”orice cursă electorală are un parcurs pe care îl cunoaştem, dar în final este important ce-şi doresc alegătorii”.

”Vom şti la finalul anului ce preşedinte îşi doresc românii”, a mai spus Klaus Iohannis. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.