Europarlamentarul Dragoş Pîslaru a anunţat încheierea discuţiilor pe primul capitol al viitoarei guvernări. "Fum alb pe primul capitol din Programul comun de Guvernare al coaliţiei USR PLUS-PNL-UDMR. Şi ce capitol fain pentru o revoluţie a bunei guvernări - capitolul legat de digitalizare", a scris el, pe Facebook. Anunţuri similare au fost făcute de Ionel Dancă (PNL) şi Cristian Ghinea (USR), toţi postând şi fotografii de la negocierile de sâmbătă. Cristina Prună (USR) afirmă că negocierile pentru funcţionarea viitorului parlament sunt "în toi".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Fum alb pe primul capitol din Programul comun de Guvernare al coaliţiei USR PLUS-PNL-UDMR. Şi ce capitol fain pentru o revoluţie a bunei guvernări - capitolul legat de digitalizare!!! Suntem pe drumul cel bun pentru o Românie orientată spre viitor", a scris Dragoş Pîslaru, pe pagina sa de Facebook.

La rândul lor, liberalul Ionel Dancă şi eurodeputatul USR Cristian Ghinea, participanţi la negocierile pe care PNL, USR-PLUS şi UDMR le poartă pentru o viitoare guvernare a forţelor de dreapta au postat, sâmbătă după-amiază, o fotografie din timpul discuţiilor anunţând că discuţiile pe tema programului comun de guvernare "avansează”, fiind închis capitolul digitalizare. 
 
FOTO: Facebook Ionel Dancă
FOTO: Facebook Ionel Dancă
 
"Programul comun de guvernare avansează în discuţiile dintre PNL, USR PLUS si UDMR. Primul capitol încheiat este cel despre soluţii digitale pentru modernizarea statului şi  a economiei pe care o aşteaptă românii. Succes, tuturor colegilor!”, a scris Ionel Dancă, alături de fotografie, pe Facebook. 
 
Europarlamentarul USR Cristian Ghinea a postat aceeaşi fotografie, cu mesajul: "Grupul pentru programul de guvernare a închis capitolul Digitalizare. Pentru că secolul... XXI. USR PLUS, PNL şi UDMR la aceeaşi masă. Am stabilit cadrul de lucru, progresăm”. 
 
FOTO: Facebook Cristina Prună
FOTO: Facebook Cristina Prună
 
O fotografie a fost postată pe Facebook şi de deputatul USR Cristina Prună, cu mesajul: "Negocierile privind funcţionarea noului parlament sunt în toi".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.