Ministrul Proiectelor europene, Cristian Ghinea, a anunţat, luni, că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a fost depus oficial la Comisia Europeană. Comisia Europeană anunţă că România a depus oficial Planul de Redresare şi Rezilienţă, până acum, 22 de state transmiţând documentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Comisia Europeană - România a depus oficial Planul de Redresare şi Rezilienţă. Până acum, 22 de state au transmis documentul

”Am depus astăzi oficial PNRR”, a scris, Cristian Ghinea, pe Facebook, luni după-amiază.

Într-un clip video, ministrul a explicat ce înseamnă PNRR şi care sunt principalele capitole ale documentului. 

”Am trimis PNRR la Bruxelles, adică în sistemul informatic al Comisiei Europene. La ora 15.30 am terminat de upload toate cele 240 de fişiere care înseamnă acum PNRR, împărţit pe 30 de capitole (...) Este o muncă enormă pe care colegii mei din Minister au făcut-o, în ultima săptămână am stat aici până la 12 - 1 noaptea. Le mulţumesc tuturor pentru dedicare. Suntem aproape de capătul drumului. În acest moment, România are PNRR oicial depus”, a explicat minsitrul. 

Acesta a precizat că vor urma câteva luni de evaluare. 

Toate detaliile din document vor fi publicate şi prezentate oficial miercuri. 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.