Comitetul liderilor grupurilor parlamentare ale Senatului au aprobat solicitările grupului senatorilor AUR prin care îl cheamă pe ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila la „Ora Guvernului”, în plenul din 1 noiembrie, pentru a oferi explicaţii privind Strategiei naţionale de vaccinare în România pentru perioada 2023 – 2030 şi renunţarea la 740 de milioane de euro din PNRR, fonduri nerambursabile pentru modernizarea şi construirea a şase spitale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, tema dezbaterilor, potrivit cererii făcute de către liderul senatorilor AUR Claudiu Târziu este umătoarea: „prevederile Strategiei naţionale de vaccinare în România pentru perioada 2023 – 2030 elaborată de Ministerul Sănătăţii, renunţarea la 740 de milioane de euro din PNRR, fonduri nerambursabile pentru modernizarea/construirea a şase spitale şi detalii cu privire la vizita efectuată de domnul ministru Alexandru Rafila în Statele Unite ale Americii, în luna septembrie 2023”.

Conform sursei citate, Alexandru Rafila nu ar fi putut participa la sesiunea „Ora Guvernului” stabilită pentru plenul Senatului de miercuri, 25 octombrie.    

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.