Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a afirmat, vineri, că orice membru al PNL care încalcă Statutul trebuie să sufere consecinţele, referindu-se la sancţionarea lui Ludovic Orban. Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban a declarat, vineri, înainte de şedinţa BEx a PNL, că a fost convocat la şedinţă, el acuzându-l pe Florin Cîţu că a făcut praf coaliţia şi partidul, şi a dus PNL la o prăbuşire de 10-12 procente şi l-a făcut nefrecventabil. Orban a arătat că se delimitează categoric de toate ”deciziile aberante luate de preşedintele Klaus Iohannis şi de conducerea PNL. El a mai precizat că dacă se bate palma cu PSD, este ”ultimul lucru pe care îl acceptă de la aceşti indivizi care au confiscat sigla partidului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Ludovic Orban: O să îi spun domnului Cîţu că nu este calificat să conducă nici măcar o administraţie de scară de bloc sau o organizaţie de secţie de votare, darămite să conducă PNL. Trebuie să plece ei!

 

Florin Cîţu a fost întrebat, vineri, înaintea şedinţei BEx a PNL despre exluderea lui Ludovic Orban şi a răspuns: ”Este o decizie a partidului. Eu mă voi pronunţa în interiorul BEx. Nu este vorba despre persoana domnului Ludovic Orban. Orice membru al PNL care încalcă Statutul, trebuie să sufere consecinţele”.  
 
Cîţu a precizat că încălcarea Statutului nu se referă la plecarea din grupul parlamentar.  
 
Întrebat care este articolul din Statut încălcat de către Orban, Cîţu a afirmat: ”Aceleaşi pe care l-a încălcat Cataramă când a fost exclus din PNL de către Ludovic Orban şi Daniel Zamfir”. 
 
Biroul Executiv al PNL se reuneşte, vineri, pe agenda discuţiilor aflându-se sancţionarea fostului preşedinte Ludovic Orban, după atacurile la preşedintele Klaus Iohannis şi la conducerea partidului

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.