Mai multe persoane au primit vineri un SMS care apare ca venind din partea fostului premier Victor Ponta şi care îndeamnă la un vot pentru Partidul România Unită (PRU), ”pentru că va ajuta PSD să intre la guvernare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dragi români, Partidul Romania Unită trebuie VOTAT pentru că va ajuta PSD să intre la guvernare. VOTATI PARTIDUL ROMANIA UNITA. V. Ponta", se arată în SMS-ul primit vineri de mai multe persoane.

(FOTO: News.ro / Cristian Citre)
(FOTO: News.ro / Cristian Citre)

Întrebat de News.ro dacă ştie de o asemenea campanie şi dacă o susţine, Victor Ponta susţine că ”nu”. El a precizat că şi-a exprimat foarte clar opinia pe contul de Facebook referitor la alegerile de duminică.

Pe contul personal de Facebook, Ponta a scris că va vota cu PSD, dar are ”tot respectul şi prietenia pentru cei care vor vota PRU sau ALDE” deoarece, susţine el, ”toţi aceştia vor binele României şi al românilor”.

(FOTO: Facebook)
(FOTO: Facebook)

Liderul PRU, Bogdan Diaconu, nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei ştiri.

Imaginea lui Victor Ponta a fost asociată pe parcursul întregii campanii, dar şi în perioada de precampanie, cu PRU, partidul lui Bogdan Diaconu şi al lui Sebastian Ghiţă. Pe banerele şi afişele formaţiunii a apărut constant mesajul: ”Alături de Victor Ponta. Partidul România Unită susţine Victor Ponta prim-ministru”. Fostul premier a spus că îi ajută pe cei de la PRU pentru că în ultimul timp au început să spună tot ce gândesc şi membrii PSD, dar nu au curajul să o spună.

(FOTO: Inquam Photos)
(FOTO: Inquam Photos)
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.