Un membru fondator al Asociaţiei ''Împreună pentru A8'', care militează pentru autostrada Iaşi-Târgu Mureş, va candida ca independent la alegerile europarlamentare, susţinătorii demersului recunoscând că va fi greu să strângă 100.000 de semnături pentru înscrierea candidaturii. Gregoriana Tudoran este licenţiată în economie, ea lucrând la Bruxelles ca şi consultant servicii financiare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cătălin Urtoi, preşedintele Asociaţiei ''Împreună pentru A8'' a anunţat, luni, că Gregoriana Tudoran, unul dintre fondatorii asociaţiei, va intra în cursa pentru alegerile europene din luna mai, el precizând că ''subiectul autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş trebuie ţinut treaz în atenţia opiniei publice''.

Potrivit lui Urtoi, marea problemă va fi strângerea celor 100.000 de semnături necesare pentru înscrierea în competiţie, având în vedere timpul scurt pentru finalizarea acestei operaţiuni.

''Nu e simplu, e foarte greu să strângem un număr atât de mare se semnături. Ştim ce ne aşteaptă, dar suntem pregătiţi. Ne vom axa pe online, nu avem structuri în teritoriu. Din 2007 suntem în Uniunea Europeană şi votăm liste, iar România nu reuşeşte să atragă fonduri europene pentru infrastructură. Avem cel mai restrictiv sistem electoral din Europa creat de partidele aflate la putere'', a declarat Cătălin Urtoi.

Gregoriana Tudoran, originară din Iaşi, este licenţiată în economie, ea lucrând la Bruxelles ca şi consultant servicii financiare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.