Deputatul Elena Udrea susţine că Mişcarea Populară este primul partid împotriva căruia Parchetul face contestaţie la decizia Tribunalului Bucureşti de înregistrare, ea adăugând: ”Chiar aşa frică vă este de Traian Băsescu??? Incredibil!!!”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Primul partid din România împotriva căruia Parchetul!!! face contestaţie la decizia Tribunalului de înregistrare!!!??? Şi doar Parchetul, nimeni altcineva!!! Mişcarea Populară!!!”, scrie Elena Udrea pe Facebook.

”Iar instanţa de judecată, CAB, după ce iniţial un judecător din complet a spus da unul ba, completul de divergenţă a decis în favoarea Parchetului!!! Chiar aşa frică vă este de Traian Băsescu??? Incredibil!!!”, mai scrie Udrea.

Înregistrarea partidului Mişcarea Populară, condus de Traian Băsescu, a fost respinsă definitiv de instanţă.

Tribunalul Bucureşti admisese în 15 decembrie 2015 cererea de înregistrare a formaţiunii politice ”Mişcarea Populară”, reprezentată de Traian Băsescu, Eugen Tomac, Cristian Diaconescu şi Dorel Onaca.

Decizia tribunalului a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti de către procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Vineri, instanţa a admis apelul procurorilor, a schimbat sentinţa Tribunalului Bucureşti şi a respins cererea de înregistrare a partidului.

Decizia de la Curtea de Apel a fost luată cu opinie separată a judecătorului Aglaia Vălan, în sensul respingerii apelului ca nefondat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.